Uw badkamerproject klaar in een 10-tal werkdagen

Dyna badkamers droomt met u mee met respect voor uw persoonlijke stijl en budget.

Dyna badkamers maakt werk van alle facetten van uw badkamer in de ruimste zin. Wij voeren alle werken van A tot Z uit met ervaren vakmensen, waarbij de uitvoering nauwgezet wordt gepland en opgevolgd door zaakvoerster Nancy.Dyna Badkamers levert maatwerk, en dit met passie voor het vak en tegen een correcte prijs.
U mag rekenen op een uitstekende service en coördinatie met Nancy als aanspreekpunt, kortom :


DYNA BADKAMERS = UW TOTAALPARTNER !


Stap 1

Afspraak

Nancy maakt een afspraak bij u ter plaatse om de situatie te bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kan ze dan ook alle mogelijke verrassingen vermijden. Het is immers totaal onlogisch dat U moet beslissen op basis van een prijsraming die gebaseerd is op een schets en enkele foto’s, zonder dat men de badkamer en technische situatie ter plaatste heeft gezien. U hoeft zich niet te verplaatsen!


renovatie badkamer aanvragen

Stap 2

Offerte

2 weken later ontvangt u van ons een voorlopige offerte. Een definitieve keuze van toestellen en tegels is er nog niet gemaakt. In de offerte voorzien we gemiddelde prijzen van toestellen, wandtegels en vloertegels. Zo hebt u al een concreet idee van het budget. Deze offerte is totaal vrijblijvend.

Stap 3

Sanitaire Toestellen

Na uw akkoord met onze offerte, maakt u uw keuze voor zowel sanitaire toestellen als vloeren en wandtegels bij één van onze vaste partners. Wij zullen u graag begeleiden bij uw materiaalkeuze. U kiest dus zelf op maat van uw wensen en budget!

Stap 4

Opmeting

Na uw definitieve keuzes komt Nancy uw badkamer in detail opmeten. Alle gemaakte afspraken en keuzes worden in een orderbevestiging gegoten en er wordt een definitief plan opgemaakt. Dyna Badkamers regelt verder alles en is uw enige aanspreekpunt voor uw totale badkamerproject.

Stap 5

Startdatum

Na uw akkoord van de orderbevestiging en het plan wordt er een definitieve startdatum bevestigd. Door onze nauwkeurige voorbereiding en planning kunnen de werken mekaar naadloos opvolgen. Goede afspraken maken goede vrienden.

Stap 6

Werken

Op een 10-tal werkdagen wordt uw oude badkamer omgetoverd tot uw droombadkamer. De badkamer wordt volledig uitgebroken (bestaande sanitaire toestellen, tegels, bepleistering, vloer, chape). Alle leidingen (elektriciteit, aan-en afvoerleidingen), bepleistering en chape worden eveneens integraal vernieuwd. Muren bijplaatsen of een nieuw verlaagd plafond vormen geen enkel probleem. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. De werken van onze ervaren vakmensen worden bovendien permanent opgevolgd door de zaakvoerders van Dyna Badkamers, teneinde topkwaliteit te kunnen garanderen.Stap 7

Genieten

 Het wachten is voorbij...U kan zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer !

badkamer renovatieproject

Badkamer inspiratie

U wil uw badkamer renoveren maar bent nog op zoek naar inspiratie? Badkamers worden door ons volledig op maat gerenoveerd. De kleuren, het materiaal,... u kiest het volledig zelf. Dankzij onze ervaring kunnen wij natuurlijk hulp bieden bij het zoeken naar de gewenste stijl en badkamer ideeën aanbieden. Hieronder vindt u alvast een aantal van onze gerealiseerde badkamerrenovaties terug die u kunnen helpen de nodige badkamer inspiratie op te doen.

Heeft u zelf al de nodige badkamer ideeën, aarzel dan niet om deze met ons te bespreken. Wij hebben geen grenzen en geen idee is te gek.

Wij dromen graag mee voor de realisatie van uw droombadkamer! 

Laat u inspireren door Dyna bakamers!

Ontdek onze Personal Shopper Experience

DYNA PERSONAL SHOPPER SERVICE

Nancy pikt je op in haar Dyna-mobiel en jullie schuimen samen de mooiste showrooms af op zoek naar jouw badkamer op maat. Met Nancy's aanwezigheid kan je genieten van professioneel advies over het plaatsen van je badkamer en genieten van haar kennis op gebied de nieuwste badkamertrends!

Vindt de nieuwste creaties van Dyna badkamers op onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes voor jouw badkamer

Neem snel contact op met Nancy voor jou nieuwe badkamerproject

Bel Nancy op

0495/51.66.84